Rękawice do przemysłu spożywczego
Rękawice przeznaczone do prac w przemyśle spożywczy zapewniają najwyższą higienę i chronią żywność przed skażeniem mikrobiologicznym. Zarówno producenci, jak i pracownicy branży spożywczej powinni starać się zneutralizować ryzyko zanieczyszczeń zewnętrznych przetwarzanych surowców. Odpowiednim sposobem ochrony żywności jest stosowanie odpowiedniej odzieży ochronnej, w tym rękawic. Rękawice do sektora spożywczego przeznaczone są do jednorazowego użytku. Zapewniają komfort i doskonałą chwytność. W tej kategori znajdują się rękawice idealne dla przemysłu spożywczego, dopuszczone do kontaktu z żywnością.
-
FiltrZastosuj
- 8
- 9
- 10
- 7,5
- EN 421:2010
- Zielony
-
-
Filtry
-
Sortuj według
Popularność
-
Sortuj według
- Producent
-
Producent
-
Rozmiary
8 9 10 7,5
-
Rozmiary
-
Normy i oznaczenia
EN 421:2010
-
Normy i oznaczenia
- EN ISO 374-1/Type A 7 produkty
- EN ISO 374-5 8 produkty
- EN ISO 374-5 3 produkty
- EN 374-1 5 produkty
- EN 388 12 produkty
- EN 407 2 produkty
- EN 420 2 produkty
- EN 374- 2 2 produkty
- EN 374- 4 2 produkty
- EN 16523-1 2 produkty
- EN ISO 21420 1 produkt
- EN 420:2003 7 produkty
- EN 421:2010 1 produkt
- FOOD CONTACT 9 produkty
- Materiał podstawowy
-
Materiał podstawowy
- Powleczenie
-
Powleczenie
-
Kolor
Zielony
-
Kolor
-
Sortuj według
Filtry
- Producent
- Rozmiary Wyczyść
- Normy i oznaczenia Wyczyść
-
- EN ISO 374-1/Type A 7 produkty
- EN ISO 374-5 8 produkty
- EN ISO 374-5 3 produkty
- EN 374-1 5 produkty
- EN 388 12 produkty
- EN 407 2 produkty
- EN 420 2 produkty
- EN 374- 2 2 produkty
- EN 374- 4 2 produkty
- EN 16523-1 2 produkty
- EN ISO 21420 1 produkt
- EN 420:2003 7 produkty
- EN 421:2010 1 produkt
- FOOD CONTACT 9 produkty
- Materiał podstawowy
- Powleczenie
- Kolor Wyczyść