Od
9,61 zł
7,81 zł
Certyfikaty i normy
EN ISO 374-5
EN 388
2001X
Kategoria CE
Kategoria III
EN ISO 21420
:2020
EN 374-1
JKL
EN 421:2010
FOOD CONTACT
Parametry
Producent | ANSELL |
---|---|
Długość | 324 mm |
Kolor | Zielony |
Jednostka | Para |
Odporność na | Chemikalia, ciecze |
Pakowanie | 12 par w woreczku; 12 toreb w kartonie |
Opis produktu
Wytrzymała rękawica nitrylowa wielokrotnego użytku o grubości 0,28 mm dopuszczona do kontaktu z produktami spożywczymi, w której zastosowano technologię UltraGrip™.
NAJWAŻNIEJSZE FUNKCJE I ZALETY:
- Produkt w 100% bezlateksowy
- Technologia UltraGrip™ z innowacyjnym wypukłym wzorem w romby
- Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością
- Brak ryzyka wystąpienia alergii typu I
- Kolor zielony
- Nieflokowane: eliminacja ryzyka skażenia produktów spożywczych
POLECANE DLA:
- Usuwanie piór i skórowanie
- Cięcie wstępne
- Usuwanie kości
- Szatkowanie i cięcie
- Gotowanie na parze, smażenie i pieczenie
- Marynowanie
- Pakowanie filetów i mielonego mięsa
- Przechowywanie mięsa pakowanego
PODSTAWOWE BRANŻE:
- Przetwarzanie żywności
Pliki do pobrania
Karty produktu
Szczegółowe parametry
Materiał podstawowy | Dzianina |
---|---|
Powleczenie | Nitryl |
Mankiet | Prosty |
Bez lateksu | Tak |
Bez silikonu | Tak |
Warianty