Rękawice jednorazowe
Jednorazowe rękawice, ze względu na wymogi sanitarne, sprawdzą się doskonale w placówkach medycznych, zakładach kosmetycznych czy też zakładach produkujących żywność. Nim trafią do sprzedaży, muszą przejść wymagane atesty pod kątem odporności na rozerwanie, rozciągliwość i trwałość. Jednorazowe rękawiczki wykonane są najczęściej z lateksu, nitrylu lub winylu, jednak na rynku można spotkać także modele wykonane z gumy i folii.
-
FiltrZastosuj
- HAIKA
- ANSELL
- EN 455
-
-
Filtry
-
Sortuj według
Popularność
-
Sortuj według
-
Producent
HAIKA ANSELL
-
Producent
- Rozmiary
-
Rozmiary
-
Normy i oznaczenia
EN 455
-
Normy i oznaczenia
- EN 421: 2010 2 produkty
- EN ISO 374-1/Type A 1 produkt
- EN ISO 374-1/Type B 5 produkty
- EN ISO 374-1/Type C 1 produkt
- EN ISO 374-5 1 produkt
- EN ISO 374-5 9 produkty
- EN 374-1 3 produkty
- EN 388 1 produkt
- ISO 18889:2019 2 produkty
- EN 455 1 produkt
- EN ISO 21420 2 produkty
- EN 420:2003 4 produkty
- FOOD CONTACT 6 produkty
- Kolor
-
Kolor
-
Sortuj według
Filtry
- Producent Wyczyść
- Rozmiary
- Normy i oznaczenia Wyczyść
-
- EN 421: 2010 2 produkty
- EN ISO 374-1/Type A 1 produkt
- EN ISO 374-1/Type B 5 produkty
- EN ISO 374-1/Type C 1 produkt
- EN ISO 374-5 1 produkt
- EN ISO 374-5 9 produkty
- EN 374-1 3 produkty
- EN 388 1 produkt
- ISO 18889:2019 2 produkty
- EN 455 1 produkt
- EN ISO 21420 2 produkty
- EN 420:2003 4 produkty
- FOOD CONTACT 6 produkty
- Kolor