Rękawice jednorazowe
Jednorazowe rękawice, ze względu na wymogi sanitarne, sprawdzą się doskonale w placówkach medycznych, zakładach kosmetycznych czy też zakładach produkujących żywność. Nim trafią do sprzedaży, muszą przejść wymagane atesty pod kątem odporności na rozerwanie, rozciągliwość i trwałość. Jednorazowe rękawiczki wykonane są najczęściej z lateksu, nitrylu lub winylu, jednak na rynku można spotkać także modele wykonane z gumy i folii.
-
FiltrZastosuj
- ISO 18889:2019
- EN ISO 21420
-
-
Filtry
-
Sortuj według
Popularność
-
Sortuj według
- Producent
-
Producent
- Cena
-
Cena
- Rozmiary
-
Rozmiary
-
Normy i oznaczenia
ISO 18889:2019 EN ISO 21420
-
Normy i oznaczenia
- EN 421: 2010 2 produkty
- EN ISO 374-1/Type A 1 produkt
- EN ISO 374-1/Type B 8 produkty
- EN ISO 374-1/Type C 1 produkt
- EN ISO 374-5 15 produkty
- EN ISO 374-5 10 produkty
- EN 374-1 16 produkty
- EN 388 1 produkt
- 2016/425 1 produkt
- EN 420 1 produkt
- EN 374- 2 1 produkt
- EN 374- 4 1 produkt
- EN 16523-1 1 produkt
- ISO 18889:2019 2 produkty
- EN 455 3 produkty
- EN ISO 21420 2 produkty
- EN 420:2003 9 produkty
- FOOD CONTACT 17 produkty
- Branża
-
Branża
- Materiał podstawowy
-
Materiał podstawowy
- Kolor
-
Kolor
-
Sortuj według
Filtry
- Producent
- Cena (netto)
- Rozmiary
- Normy i oznaczenia Wyczyść
-
- EN 421: 2010 2 produkty
- EN ISO 374-1/Type A 1 produkt
- EN ISO 374-1/Type B 8 produkty
- EN ISO 374-1/Type C 1 produkt
- EN ISO 374-5 15 produkty
- EN ISO 374-5 10 produkty
- EN 374-1 16 produkty
- EN 388 1 produkt
- 2016/425 1 produkt
- EN 420 1 produkt
- EN 374- 2 1 produkt
- EN 374- 4 1 produkt
- EN 16523-1 1 produkt
- ISO 18889:2019 2 produkty
- EN 455 3 produkty
- EN ISO 21420 2 produkty
- EN 420:2003 9 produkty
- FOOD CONTACT 17 produkty
- Branża
- Materiał podstawowy
- Kolor