Rękawice do przemysłu spożywczego
Rękawice przeznaczone do prac w przemyśle spożywczy zapewniają najwyższą higienę i chronią żywność przed skażeniem mikrobiologicznym. Zarówno producenci, jak i pracownicy branży spożywczej powinni starać się zneutralizować ryzyko zanieczyszczeń zewnętrznych przetwarzanych surowców. Odpowiednim sposobem ochrony żywności jest stosowanie odpowiedniej odzieży ochronnej, w tym rękawic. Rękawice do sektora spożywczego przeznaczone są do jednorazowego użytku. Zapewniają komfort i doskonałą chwytność. W tej kategori znajdują się rękawice idealne dla przemysłu spożywczego, dopuszczone do kontaktu z żywnością.
-
FiltrZastosuj
- 11
- EN 374-3
-
-
Filtry
-
Sortuj według
Popularność
-
Sortuj według
- Producent
-
Producent
-
Rozmiary
11
-
Rozmiary
-
Normy i oznaczenia
EN 374-3
-
Normy i oznaczenia
- EN ISO 374-1/Type A 8 produkty
- EN ISO 374-1/Type B 2 produkty
- EN ISO 374-5 15 produkty
- EN ISO 374-5 6 produkty
- EN 374-1 14 produkty
- EN 374-3 1 produkt
- EN 388 31 produkty
- EN 407 1 produkt
- EN 455:2000-2015 1 produkt
- EN 420 3 produkty
- EN 374- 2 2 produkty
- EN 374- 4 2 produkty
- EN 16523-1 2 produkty
- EN ISO 21420 3 produkty
- EN 407:2004 9 produkty
- EN 420:2003 16 produkty
- EN 421:2010 2 produkty
- FOOD CONTACT 24 produkty
- Branża
-
Branża
-
Sortuj według
Filtry
- Producent
- Rozmiary Wyczyść
- Normy i oznaczenia Wyczyść
-
- EN ISO 374-1/Type A 8 produkty
- EN ISO 374-1/Type B 2 produkty
- EN ISO 374-5 15 produkty
- EN ISO 374-5 6 produkty
- EN 374-1 14 produkty
- EN 374-3 1 produkt
- EN 388 31 produkty
- EN 407 1 produkt
- EN 455:2000-2015 1 produkt
- EN 420 3 produkty
- EN 374- 2 2 produkty
- EN 374- 4 2 produkty
- EN 16523-1 2 produkty
- EN ISO 21420 3 produkty
- EN 407:2004 9 produkty
- EN 420:2003 16 produkty
- EN 421:2010 2 produkty
- FOOD CONTACT 24 produkty
- Branża