Rękawice do przemysłu spożywczego
Rękawice przeznaczone do prac w przemyśle spożywczy zapewniają najwyższą higienę i chronią żywność przed skażeniem mikrobiologicznym. Zarówno producenci, jak i pracownicy branży spożywczej powinni starać się zneutralizować ryzyko zanieczyszczeń zewnętrznych przetwarzanych surowców. Odpowiednim sposobem ochrony żywności jest stosowanie odpowiedniej odzieży ochronnej, w tym rękawic. Rękawice do sektora spożywczego przeznaczone są do jednorazowego użytku. Zapewniają komfort i doskonałą chwytność. W tej kategori znajdują się rękawice idealne dla przemysłu spożywczego, dopuszczone do kontaktu z żywnością.
-
FiltrZastosuj
- DELTA PLUS
- EN ISO 374-1/Type A
- EN 374- 4
- EN 455:2000-2015
-
-
Filtry
-
Sortuj według
Popularność
-
Sortuj według
-
Producent
DELTA PLUS
-
Producent
- Rozmiary
-
Rozmiary
-
Normy i oznaczenia
EN ISO 374-1/Type A EN 374- 4 EN 455:2000-2015
-
Normy i oznaczenia
- Materiał podstawowy
-
Materiał podstawowy
- Kolor
-
Kolor
-
Sortuj według