Rękawice do przemysłu spożywczego
Rękawice przeznaczone do prac w przemyśle spożywczy zapewniają najwyższą higienę i chronią żywność przed skażeniem mikrobiologicznym. Zarówno producenci, jak i pracownicy branży spożywczej powinni starać się zneutralizować ryzyko zanieczyszczeń zewnętrznych przetwarzanych surowców. Odpowiednim sposobem ochrony żywności jest stosowanie odpowiedniej odzieży ochronnej, w tym rękawic. Rękawice do sektora spożywczego przeznaczone są do jednorazowego użytku. Zapewniają komfort i doskonałą chwytność. W tej kategori znajdują się rękawice idealne dla przemysłu spożywczego, dopuszczone do kontaktu z żywnością.
-
FiltrZastosuj
- ANSELL
- EN 407:2004
-
-
Filtry
-
Sortuj według
Popularność
-
Sortuj według
-
Producent
ANSELL
-
Producent
- Cena
-
Cena
- Rozmiary
-
Rozmiary
-
Normy i oznaczenia
EN 407:2004
-
Normy i oznaczenia
- EN 421: 2010 3 produkty
- EN ISO 374-1/Type A 8 produkty
- EN ISO 374-1/Type B 9 produkty
- EN ISO 374-1/Type C 1 produkt
- EN 374: 2016 1 produkt
- EN ISO 374-5 13 produkty
- EN ISO 374-5 9 produkty
- EN 374-1 7 produkty
- EN 388 21 produkty
- EN 407 2 produkty
- ISO 18889:2019 1 produkt
- EN ISO 21420 4 produkty
- EN 407:2004 2 produkty
- EN 420:2003 19 produkty
- EN 421:2010 2 produkty
- EN 511:2006 1 produkt
- FOOD CONTACT 24 produkty
- Branża
-
Branża
- Materiał podstawowy
-
Materiał podstawowy
- Kolor
-
Kolor
-
Sortuj według
Filtry
- Producent Wyczyść
- Cena (netto)
- Rozmiary
- Normy i oznaczenia Wyczyść
-
- EN 421: 2010 3 produkty
- EN ISO 374-1/Type A 8 produkty
- EN ISO 374-1/Type B 9 produkty
- EN ISO 374-1/Type C 1 produkt
- EN 374: 2016 1 produkt
- EN ISO 374-5 13 produkty
- EN ISO 374-5 9 produkty
- EN 374-1 7 produkty
- EN 388 21 produkty
- EN 407 2 produkty
- ISO 18889:2019 1 produkt
- EN ISO 21420 4 produkty
- EN 407:2004 2 produkty
- EN 420:2003 19 produkty
- EN 421:2010 2 produkty
- EN 511:2006 1 produkt
- FOOD CONTACT 24 produkty
- Branża
-
- Materiał podstawowy
- Kolor