Rękawice do przemysłu spożywczego
Rękawice przeznaczone do prac w przemyśle spożywczy zapewniają najwyższą higienę i chronią żywność przed skażeniem mikrobiologicznym. Zarówno producenci, jak i pracownicy branży spożywczej powinni starać się zneutralizować ryzyko zanieczyszczeń zewnętrznych przetwarzanych surowców. Odpowiednim sposobem ochrony żywności jest stosowanie odpowiedniej odzieży ochronnej, w tym rękawic. Rękawice do sektora spożywczego przeznaczone są do jednorazowego użytku. Zapewniają komfort i doskonałą chwytność. W tej kategori znajdują się rękawice idealne dla przemysłu spożywczego, dopuszczone do kontaktu z żywnością.
-
FiltrZastosuj
- EN ISO 21420
- Logistyka
- Lotnictwo
- Prace gospodarcze i komunalne
-
-
Filtry
-
Sortuj według
Popularność
-
Sortuj według
- Producent
-
Producent
- Rozmiary
-
Rozmiary
-
Normy i oznaczenia
EN ISO 21420
-
Normy i oznaczenia
- EN 421: 2010 1 produkt
- EN ISO 374-1/Type B 3 produkty
- EN 374: 2016 1 produkt
- EN ISO 374-5 7 produkty
- EN ISO 374-5 1 produkt
- EN 374-1 6 produkty
- EN 388 13 produkty
- EN 407 2 produkty
- ISO 13997 1 produkt
- EN ISO 21420 1 produkt
- EN 407:2004 5 produkty
- EN 420:2003 8 produkty
- EN 421:2010 1 produkt
- EN 511:2006 1 produkt
- FOOD CONTACT 12 produkty
-
Branża
Logistyka Lotnictwo Prace gospodarcze i komunalne
-
Branża
- Kolor
-
Kolor
-
Sortuj według
Filtry
- Producent
- Rozmiary
- Normy i oznaczenia Wyczyść
-
- EN 421: 2010 1 produkt
- EN ISO 374-1/Type B 3 produkty
- EN 374: 2016 1 produkt
- EN ISO 374-5 7 produkty
- EN ISO 374-5 1 produkt
- EN 374-1 6 produkty
- EN 388 13 produkty
- EN 407 2 produkty
- ISO 13997 1 produkt
- EN ISO 21420 1 produkt
- EN 407:2004 5 produkty
- EN 420:2003 8 produkty
- EN 421:2010 1 produkt
- EN 511:2006 1 produkt
- FOOD CONTACT 12 produkty
- Branża Wyczyść
-
- Kolor