Od
14,72 zł
11,97 zł
Certyfikaty i normy
EN ISO 374-1/Type A
AIKOPT
EN ISO 374-5
EN 388
3101X
Kategoria CE
cat. III
EN 420:2003
Parametry
Producent | MAPA |
---|---|
Długość | 320 mm |
Kolor | Niebieski |
Branża | Branża spożywcza |
Jednostka | Para |
Odporność na | Tłuszcze zwierzęce i oleje roślinne |
Materiał podstawowy | Nitryl |
Pakowanie | 1 para/worek - 10 par/worek - 100 par/karton |
Opis produktu
Bardzo dobra odporność na tluszcze zwierzęce i oleje roślinne. Dobra chwytność śliskich przedmiotów dzięki wytloczonej strukturze. Odpowiednie do kontaktu z żywnością. Do noszenia samodzielnego lub jako rękawice zewnętrzne. Rekomendowane dla osób uczulonych na proteiny naturalnej gumy. Przemysł spożywczy: cięcie mięsa i ryb, manipulowanie produktami żywnościowymi.
Pliki do pobrania
Karty produktu
Szczegółowe parametry
Materiał podstawowy | Nitryl |
---|---|
Rodzaj/wzór powłoki | Wytłaczana struktura |
Rodzaj pracy | Cięcie mięsa i ryb, Manipulowanie produktami żywnościowymi, Przygotowywanie filetów z ryb |
Przeznaczenie | Przemysł spożywczy |
Rodzaj rękawic / rodzaj wykonania | Rękawica nitrylowa, chemoodporna |
Typ wyściółki | Flokowana |
Materiał wyściółki | Flokowana |
Konstrukcja | Nitryl |
Grubość | 0,38 mm |
Bez silikonu | Tak |
Warianty