Od
6,27 zł
5,10 zł
Certyfikaty i normy
EN ISO 374-5
EN 388
0010X
Kategoria CE
Kat. III
EN 420
5/5
EN 374-1
TYP B
KPT
EN 421:2010
FOOD CONTACT
Parametry
Producent | MAPA |
---|---|
Długość | 31 cm |
Kolor | Niebieski |
Branża | Przemysł spożywczy |
Jednostka | Para |
Pakowanie | 10 par w woreczku 100 par w kartonie |
Opis produktu
- Doskonała chwytność: cienka rękawica z elastycznego materiału.
- Chlorowane wykończenie dla lepszej ochrony manipulowanych produktów
- Nie zawiera silikonu, aby zapobiec powstawaniu śladów i defektów na blasze i szkle przed malowaniem
CECHY:
- Materiał: naturalny lateks
- Kolor: niebieski
- Wykończenie wewnętrzne: chlorowana
- Wykończenie zewnętrzne: wytłaczana struktura
- Mankiet charakterystyczny: prosty mankiet
- Grubość: 0,4 mm
ZASTOSOWANIA:
Przemysł spożywczy
- Puszkowanie
- Usuwanie kości z drobiu
- Przygotowywanie filetów z ryb
- Produkcja sera
- Przygotowanie żywności
- Manipulowanie owocami i warzywami
Pliki do pobrania
Karty produktu
Szczegółowe parametry
Materiał podstawowy | Lateks naturalny |
---|---|
Grubość | 0,4 mm |
Warianty