Od
40,12 zł
32,62 zł
Certyfikaty i normy
EN 388
4131A
Kategoria CE
EN 420:2003
FOOD CONTACT
Parametry
Producent | ANSELL |
---|---|
Długość | 380 mm |
Kolor | Niebieski |
Branża | Przemysł chemiczny, Przemysł spożywczy |
Jednostka | Para |
Odporność na | Chemikalia ciecze |
Pakowanie | 12 par w woreczku, 60 par w kartonie |
Opis produktu
- Specjalna mieszanka nitrylu i PVC zapewnia wyższą trwałość, ochronę i elastyczność
- Rękawice do ochrony chemiczne z PVC z certyfikatem typu A zgodnie z normą EN ISO 374:2016
- Doskonała trwałość i elastyczność nawet w niskich temperaturach
NAJWAŻNIEJSZE FUNKCJE I ZALETY:
- Specjalna mieszanka nitrylu i PVC zapewnia szerszy zakres ochrony chemicznej
- Dopuszczenie do kontaktu z żywnością zgodnie z przepisami FDA i UE
- 6 certyfikowanych chemikaliów (JKLMPT) z 18 EN ISO 374: 2016
- Dodatkowe 5 substancji chemicznych (AFNOS) osiągnęło poziom przenikania 2 lub wyższy w akredytowanym laboratorium
- 13 igłowa bezszwowa konstrukcja z bawełny zapewnia większy komfort i ochronę
- Specjalny chwyt z pianki zapewnia dobrą odporność na olej, a także doskonałą chwytność w środowiskach mokrych i zaolejonych
- Ergonomiczny projekt w kształcie dłoni
POLECANE DLA:
- Przetwarzanie żywności, zastosowania w przetwórstwie spożywczym
- Praca ze środkami chemicznymi
- Konserwacja
- Sprzątanie
PODSTAWOWE BRANŻE:
- Przetwarzanie żywności
- Utrzymanie infrastruktury
- Konserwacja
- Przemysł chemiczny
Pliki do pobrania
Karty produktu
Szczegółowe parametry
Materiał podstawowy | Dzianina |
---|---|
Materiał powłoki | Pvc plus nitryl |
Mankiet | Rękawice z długim mankietem |
Warianty