Od
4,62 zł
3,76 zł
Certyfikaty i normy
EN 421: 2010

EN ISO 374-1/Type B
KLT

EN ISO 374-5

EN 388
1010X

Kategoria CE
cat. III

EN 420:2003

FOOD CONTACT

Parametry
Producent | ANSELL |
---|---|
Kolor | Niebieski |
Branża | Branża spożywcza, Rolnictwo, Utrzymanie czystości |
Materiał podstawowy | Naturalna guma lateksowa |
Jednostka | Para |
Pakowanie | 1 para w woreczku; 12 par w zbiorczym worku; 144 pary w kartonie |
Opis produktu
Specjalna obróbka celem zmniejszenia ryzyka reakcji alergicznych. Grubość 0,35 mm. Rękawice zapewniają wyjątkową wrażliwość dotykową. Znakomity stosunek jakości do ceny.
NAJWAŻNIEJSZE FUNKCJE I ZALETY
- Rękawica do prac lekkich
- Flokowana wyściółka
- Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością
PODSTAWOWE BRANŻE:
- Prace porządkowe/odkażanie
- Przetwarzanie żywności
- Rolnictwo
- Przemysł chemiczny
Pliki do pobrania
Karty produktu
Szczegółowe parametry
Grubość | 0.35 mm |
---|---|
Materiał wyściółki | Bawełna flokowana |
Mankiet | Prosty |
Materiał powłoki | Naturalna guma lateksowa |
Typ wyściółki | Rybia łuska |
Rodzaj rękawic / rodzaj wykonania | Ochrona przed chemikaliami i cieczami |
Rodzaj pracy | Przetwarzanie wołowiny i wieprzowiny Czyszczenie Przetwarzanie ryb Prace porządkowe Przetwarzanie drobiu |
Materiał podstawowy | Lateks |
Warianty